Wat is Kiesdating.nl en wat doen we eigenlijk?

Kiesdating.nl is een website waar mensen datingsites kunnen vergelijken. Dit helpt mensen met het zoeken naar een datingsite die echt bij hun past en waar zijn misschien wel een geschikte partner kunnen vinden. Kiesdating.nl promoot datingsites die bij Daisycon zijn aangesloten. De vergelijker op de homepagina is door Daisycon automatisch gegenereerd. Wij als Kiesdating.nl vinden het erg belangrijk om iedereen goede content te geven, daarom plaatsen we meerdere artikelen op onze website met leuke ideeën etc.

Hoe werkt de vergelijker?

De vergelijker werkt heel simpel. In de homepagina zie je een vergelijker met veel datingsites. Daarnaast staat een filter. In het filter kun je invullen op welke datingsites je wilt filteren. De datingsites zijn, zoals eerder benoemd, door Daisycon vastgesteld en dus ook de review (het aantal hartjes dat de datingsites krijgen) is door hun bepaald. Op die manier kun je dus makkelijk zien welke datingsite voldoet aan jou wensen en welke er het beste uit de test komt.

Hoe verdient Kiesdating.nl?

Kiesdating.nl verdient zodra iemand een abonnement of een account afsluit/aanmaakt bij de desbetreffende datingsite die via onze website wordt gepromoot.