Online daten tijdens de zware corona-tijd is niet aan te slepen. Het is nu beduidend drukker naar onze ervaring dan normaal. Bijna iedereen zit thuis en dus een mooie gelegenheid om online te daten en je tijd op die manier nuttig te besteden. Zelfs wij merken dat op onze website een top drukte is momenteel vergeleken met normale dagen.

Waarom nou online daten tijdens de corona-tijd?

Online daten is altijd al erg populair geweest, maar waarom gaan mensen nou precies tijdens de zware corona-tijd online daten? Het antwoordt is erg simpel, waarschijnlijk ook al zoals je verwacht had, namelijk: ‘Tijd over’. Op kantoor kan je niet zomaar online daten, maar nu mensen thuis gaan werken kunnen ze makkelijk online daten erbij houden en het combineren met werk zonder raar of boos aangekeken te worden.

Onze mening over online daten tijdens de corona-tijd

Wij vinden het een goed idee om juist tijdens deze tijd online te daten, want veel mensen zijn alleen en in deze tijd voelen die mensen zich nou juist alleen maar meer alleen. Dus een beetje sociaal online contact kan veel goeds doen voor deze mensen. Ook vinden wij het goed dat mensen zelf het initiatief nemen om toch tijdens deze tijd hun best doen een leuke match te vinden.

Top 3 ideeën voor corona-tijd daten

Creatief zijn tijdens de corona-tijd is heel belangrijk, daarom hebben wij voor jou 3 top ideeën om te daten tijdens corona.

  1. Online video bellen. Dit idee kan totaal geen kwaad en je kan het zo gezellig maken als je zelf wilt. Wees lekker creatief en maak er een leuke date van.
  2. Tot in de laatste uurtjes met elkaar chatten. Nu je toch tijd teveel hebt kun je elkaar op die manier makkelijk leren kennen als je het nog te spannend vind om direct te beginnen met videobellen.
  3. Samen een film kijken. In deze tijd bestaan er een aantal software waarmee je samen online een film kunt kijken. Een leuk idee om toch een leuk gevoel te krijgen en erna erover na te praten.

Opzoek naar een leuke datingsite om een leuke match te vinden? Neem hier een kijkje bij onze datingvergelijker!